Kolmanneksi kurssitehtäväksi sain keksiä sovelluksen käyttämällä hyväksi 4:stä ennakkoon arvotusta cordova api:sta kahta. Sovellukseni tuli lopulta käyttämään Mediaa ja Accelerometeriä. Sovelluksen nimi oli AavikkoKotka viitaten Desert Eaglea. Sovelluksessa siis pysty lataamaan virtuaali pistoolin, ja leikkimielisesti ampumaan sillä ääni efectien kera.

Nimi: AavikkoKotka
Kuvaus: Sovelluksessa pystyy lataamaanaan virtuaali pistoolin sekä ampumaan sillä ääni efecteillä.
Status: beta (Accelerometrin conffauksissa hieman häikkää)
Lisenssi: GPL v2
Tekinen toteutus: Sovellus käyttää hyväksi cordovan media ja Accelerometeriä.
Ruutukaappaus: Kuvaksi en nopealla googlettamisella löytänyt mitään vapaasti levitettävää Desert Eaglen kuvaan, jolloin näyttö jäi vain ankeaksi kiihdytysanturin tuleiden näyttäjäksi. Korjataan tämä ensimmäiseen kunnon versioon sitten.